Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Sliptongseizoen

Sliptongseizoen

Houdt u ook zo van de smaak van sliptong en kunt u daarom elk jaar niet wachten tot het sliptongseizoen weer geopend is? Wij begrijpen dit maar al te goed. Gedurende het sliptongseizoen bereiden wij de sliptong daarom graag voor u. Met een heerlijke bijpassende wijn en een dessert als afsluiter, is uw etentje helemaal compleet.

Wanneer is het sliptongseizoen?

Het sliptongseizoen loopt van juni tot en met februari. In deze maanden smaakt de sliptong op zijn best. Van maart tot en met mei schiet de sliptong kuit, waardoor de sliptong erg mager wordt en minder lekker om te eten. In deze maanden kan de tong daarom het beste met rust gelaten worden. Gelukkig is de sliptong de rest van het jaar wel uitstekend geschikt om te bereiden. Onze chef-koks serveren u in deze periode bijvoorbeeld graag heerlijke sliptongetjes gebakken in roomboter.

Reserveer een plekje in onze sfeervolle bistro in Oostvoorne

Wilt u tijdens het sliptongseizoen graag langskomen in onze sfeervolle bistro in Oostvoorne? Reserveer dan snel om zeker te zijn van een tafel. Vooraf kunt u alvast ons à la carte menu bekijken of ons variërende seizoensmenu. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0181 482287.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne