Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Lunch & Borrel

 

 

Broodjes
Keuze uit Pistolet wit / Pistolet meergranen / Ciabatta
 

 

Old Amsterdam – € 7.50
Gezond - ham / kaas / ei / sla – € 8.00
Brie – met bieten-mosterdmayonaise € 8.00
Huisgerookte zalm 
– met rode ui en kappertjes € 10.50
Tonijnsalade € 8.50
Carpaccio – met truffelmayonaise € 10.50
Gerookte runderribeye – met dadel-balsamicodressing € 10.50
Broodje Landbouw 
– half broodje carpaccio en half broodje huisgerookte zalm - € 10.50
Warm vlees
– met fricandeau, ui, champignons, paprika en satésaus  - € 11.50 

 


Lunchgerechten
Tomatensoep* 
– met ballen en crème fraîche - € 6.00
Uiensoep* 
– met kaascrouton  - € 6.00
Uitsmijter 
– keuze ham/kaas/spek - 3 eieren op 2 rustieke boterhammen  - € 9.95
Twee Van Dobben kroketten 
– met brood of friet - € 9.50
Pitabroodje kipshoarma 
– 2 broodjes en met chilimayonaise  - € 9.50
Satéspies met satésaus 
– onze huisgemaakte kipsaté met brood of friet- € 13.50
Landbouwburger 
– 150gr Black Angus burger, compleet aangekleed op een briochebroodje  - € 13.50
Pili-Pili garnalen* 
– pittige garnalen in knoflookboter  - € 12.50
Pittige stukjes kip* –
kipstukjes in pittige olie uit de oven - € 10.50
Carpaccio* 
– onze beroemde carpaccio met huisdressing  - € 11.50
Salade geitenkaas* 
– met walnoten en honing-kruidendressing - € 12.50
Vissersalade* 
– Salade met huisgerookte zalm, garnalen, rivierkreeftjes en tonijn - € 14.50
Salade gerookte runderribeye* 
– met rucolapesto - € 13.50 

 

* Deze gerechten worden geserveerd met brood. Extra portie friet is mogelijk (+ € 2,50)
 

 

Lekker voor bij de borrel
Plankje brood
– met kruidenboter, aioli en tapenade - € 6.00
Portie Ibéricoham 
– met huisgemaakte crostini's - € 10.00
Landbouw Borrelplank
 - € 16.50
Olijven, 2 Old Amsterdam bitterballen, 4 Huisgemaakte gehaktballetjes,
4 Kippenvleugels, Serranoham, 2 Orientaalse garnalenkroketten, 2 empanadilla's pulled chicken
Portie Van Dobben Bitterballen – 6 stuks  - € 6.00 

 

Sliptongseizoen

Houdt u ook zo van de smaak van sliptong en kunt u daarom elk jaar niet wachten tot het sliptongseizoen weer geopend is? Wij begrijpen dit maar al te goed. Gedurende het sliptongseizoen bereiden wij de sliptong daarom graag voor u. Met een heerlijke bijpassende wijn en een dessert als afsluiter, is uw etentje helemaal compleet.

Wanneer is het sliptongseizoen?

Het sliptongseizoen loopt van juni tot en met februari. In deze maanden smaakt de sliptong op zijn best. Van maart tot en met mei schiet de sliptong kuit, waardoor de sliptong erg mager wordt en minder lekker om te eten. In deze maanden kan de tong daarom het beste met rust gelaten worden. Gelukkig is de sliptong de rest van het jaar wel uitstekend geschikt om te bereiden. Onze chef-koks serveren u in deze periode bijvoorbeeld graag heerlijke sliptongetjes gebakken in roomboter.

Reserveer een plekje in onze sfeervolle bistro in Oostvoorne

Wilt u tijdens het sliptongseizoen graag langskomen in onze sfeervolle bistro in Oostvoorne? Reserveer dan snel om zeker te zijn van een tafel. Vooraf kunt u alvast ons à la carte menu bekijken of ons variërende seizoensmenu. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0181 482287.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne

bistro@delandbouw.nl