Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant
A la carte
Bistro de Landbouw heeft een uitgebreid a la carte menu met smakelijke bistro gerechten. Onze kok laat zich hierbij inspireren door diverse internationale keukens. Voor de voorgerechten kunt u denken aan carpaccio van gemarineerde ossenhaas of Pili-Pili garnalen.
Bij de hoofdgerechten heeft u ook een uitgebreide keus, bijvoorbeeld uit een ribeye van de grill, gebakken tongfilet of dorade. Ook is het mogelijk om vegetarisch bij ons te eten.
Voor het dessert diverse nagerechten op ons a la carte menu staan: o.a. gerechten met aardbeien, huisgemaakte soezen, cheesecake, maar ook dame blanche. Overige klassiekers vindt u tevens terug op het menu zoals de crème brûlée en griesmeel met bosvruchten.
Alle gerechten van ons a la carte menu kunnen geserveerd worden met een bijpassende wijn.
Voorgerechten
Rundercarpaccio – € 11.50
met spekjes. tomaat. komkommer. Pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Salade met Serranoham en meloen – € 12.00
met meloensorbetijs en basilicum
Steak Tartaar – € 11.50
rauw geserveerd, met eidooier, gesnipperde ui, kappertjes, cornichons, piccalilly en ketchup
Rilette van kabeljauw– € 10.00
met saffraanmayonaise
Lasagne van huisgerookte zalm – € 11.50
met tzatziki
Mediterraanse Sardines – € 10.00
gefrituurd in Tempura met gepofte cherry-tomaatjes en tomatensalsa
Pittige stukjes kip met knoflook uit de oven – € 10.00
Pili-Pili Garnalen – € 12.00
garnalen met een pittige knoflookboter uit de oven
Gegratineerde mosselen – € 10.00
mosselen in de schelp gegratineerd met kruidenboter
Escargots – € 10.00
6 wijngaardslakken in de schelp met kruidenboter uit de oven
Salade Oosterse Pulled Porc – € 9.50
met zoetzure komkommer
Gevulde vissoep – € 8.50
met croutons en rouille
Tomatensoep – € 6.00
met ballen en crème fraîche
Champignonsoep – € 6.00
volgens eigen recept
Uiensoep – € 6.00
met kaascrouton
Vegetarisch
Voorgerechten
Salade Caprese – € 10.00
Tomaat, mozzarelle en basilicum
Salade met gegrilde Halloumi – € 10.00
met chips van vergeten groenten
Carpaccio van rode biet – € 10.00
met feta, rucola, frambozendressing en kletskop van Parmezaan
Vegetarische tomatensoep – € 6.00
Vegetarische champignonsoep – € 6.00
Vegetarische uiensoep – € 6.00
Hoofdgerechten
Vegetarische Quinoaburger – € 14.50
met groentechips, mangochutney, friet en salade
Tortillawrap – € 18.50
gevuld met 3 soorten kaas, honing, spinazie en pijnboompitten
Gebakken camembert – € 14.50
met gegrilde groenten
Vegetarische Thaise Curry – € 14.50
met rijst
Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant
Vleesgerechten
Ossenhaasspies – € 22.00
met pittige tomatensalsa en gepofte aardappel
Lamskoteletten a la mode Gert-Jan – € 28.50
French Racked koteletten met Provençaalse kruiden en gegratineerd met honing
Varkensroastrib American Style – € 24.50
+/- 400 gr Roastrib met kidneybonen, mais, spek, en gepofte aardappel
Thaise Curry – € 15.75
met kippendijen en rijst
Landbouwburger – € 18.00
100% Australische Black Angus burger, compleet aangekleed op een briochebroodje
Pasta met Ossenhaasreepjes – € 24.00
100% Australische Black Angus burger, compleet aangekleed op een briochebroodje
Satéschotel – € 15.50
vers gesneden- en gemarineerde kipfilet met atjar, kroepoek en satésaus
Tournedos van de grill – € 27.50
Kogelbiefstuk van de grill – € 22.50
Ribeye van de grill – € 23.50
Mixed-Grill – € 25.50
Combinatie van biefstuk, varkenshaas, kipfilet, speenvarkenkotelet en kalfsbiefstuk
Mixed-Grill – € 25.50
met balsamico
Visgerechten
Doradefilet – € 20.00 met antiboise | Fish & Chips – € 18.50 gefrituurde kabeljauw met salade en friet |
Gegrilde zalm – € 20.00 met gebakken gnocchi en dragonsaus | Picasso – € 22,50 |
Gegrilde tonijn – € 20.00 | Maaltijdsalade Tonijn- € 20.00 |
Kabeljauw – € 21.50 | Sliptong (3 stuks) – € 24,50 |
Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten?
Desserts
Tiramisu creme – € 7.50 met in koffie en cognac gemarineerde lange vingers |
|
Huisgemaakte cheesecake – € 9.50 met seizoensfruit en sorbetijs | |
“Aardbeien Mojito” – € 8.50
Aardbeien met vanille-ijs – € 7.00
Aardbeien – € 6.00 |
|
Huisgemaakte soezen – € 7.00 met vanille-ijs en warme karamelsaus |
|
Dame Blanche – € 6,50 3 bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom | |
Coupe Sorbetijs – € 7.00 3 bollen sorbetijs met slagroom |