Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

A la carte

Bistro de Landbouw heeft een uitgebreid a la carte menu met smakelijke bistro gerechten. Onze kok laat zich hierbij inspireren door diverse internationale keukens. Voor de voorgerechten kunt u denken aan carpaccio van gemarineerde ossenhaas of Pili-Pili garnalen.

Bij de hoofdgerechten heeft u ook een uitgebreide keus, bijvoorbeeld uit een ribeye van de grill, gebakken tongfilet of dorade. Ook is het mogelijk om vegetarisch bij ons te eten.

Voor het dessert diverse nagerechten op ons a la carte menu staan: o.a. gerechten met aardbeien, huisgemaakte soezen, cheesecake, maar ook dame blanche. Overige klassiekers vindt u tevens terug op het menu zoals de crème brûlée en griesmeel met bosvruchten.

Alle gerechten van ons a la carte menu kunnen geserveerd worden met een bijpassende wijn.

Voorgerechten

Rundercarpaccio – € 11.50
met spekjes. tomaat. komkommer. Pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Salade met gerookte runderribeye – € 12.50
met truffelmayonaise en truffelcroutons

Salade met Serranoham en meloen – € 12.00
met meloensorbetijs en basilicum

Steak Tartaar – € 11.50
rauw geserveerd, met eidooier, gesnipperde ui, kappertjes, cornichons, piccalilly en ketchup

Rilette van kabeljauw– € 10.00

met saffraanmayonaise

Lasagne van huisgerookte zalm – € 00.00
met tzatziki

 

Mediterraanse Sardines – € 10.00
gefrituurd in Tempura met gepofte cherry-tomaatjes en tomatensalsa

Pittige stukjes kip met knoflook uit de oven – € 10.00

Pili-Pili Garnalen – € 12.00
garnalen met een pittige knoflookboter uit de oven

Gegratineerde mosselen – € 10.00
mosselen in de schelp gegratineerd met kruidenboter

Escargots – € 10.00
6 wijngaardslakken in de schelp met kruidenboter uit de oven

Gevulde vissoep – € 8.50
met croutons en rouille

Tomatensoep € 6.00
met ballen en crème fraîche

Champignonsoep € 6.00
volgens eigen recept

Uiensoep € 6.00
met kaascrouton

 

Vegetarisch

Voorgerechten

Salade Caprese – € 10.00
Tomaat, mozzarelle en basilicum

Salade met gegrilde Halloumi – € 10.00
met chips van vergeten groenten

Carpaccio van rode biet – € 10.00
met feta, rucola, frambozendressing en kletskop van Parmezaan

Vegetarische tomatensoep – € 6.00

Vegetarische champignonsoep – € 6.00

Vegetarische uiensoep – € 6.00

Hoofdgerechten

Vegetarische Quinoaburger – € 14.50
met groentechips, mangochutney, friet en salade

Tortillawrap – € 18.50
gevuld met 3 soorten kaas, honing, spinazie en pijnboompitten

Gebakken camembert – € 14.50
met gegrilde groenten

Vegetarische Thaise Curry – € 14.50
met rijst

 

Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

Vleesgerechten

Ossenhaasspies – € 22.00
met pittige tomatensalsa  en gepofte aardappel

Lamskoteletten a la mode Gert-Jan – € 28.50
French Racked koteletten met Provençaalse kruiden en gegratineerd met honing 

Varkensroastrib American Style – € 24.50
+/- 400 gr Roastrib met kidneybonen, mais, spek, en gepofte aardappel

Thaise Curry – € 15.75
met kippendijen en rijst

Landbouwburger – € 18.00
100% Australische Black Angus burger, compleet aangekleed op een briochebroodje

 

Satéschotel – €  15.50
vers gesneden- en gemarineerde kipfilet met atjar, kroepoek en satésaus

Tournedos van de grill – € 27.50

Kogelbiefstuk van de grill – € 22.50

Ribeye van de grill – € 23.50

Mixed-Grill – € 25.50
Combinatie van biefstuk, varkenshaas, kipfilet, speenvarkenkotelet en kalfsbiefstuk

Mixed-Grill – € 25.50
met balsamico

Visgerechten

Doradefilet – € 20.00
met antiboise
Fish & Chips – € 18.50
gefrituurde kabeljauw met salade en friet
Gegrilde zalm – € 20.00
met gebakken gnocchi en dragonsaus
Picasso – € 22,50
Gebakken Atlantische tongfilets met vers fruit en afgeblust met gembersiroop
Gegrilde tonijn – € 20.00
met pijnboompittenvinaigrette

Gepocheerde zeewolf – € 21.50
met gestoofde zeekraal

Maaltijdsalade Tonijn- € 20.00
zeewierchips en Oosterse dressing

Kabeljauw – € 21.50
ingesmeerd met tomatentapenade en omwikkeld met Serranoham

Sliptong (3 stuks) – € 24,50
Gebakken in de roomboter

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten?

Desserts

Luchtige mousse van witte chocola en baileys – € 8.50
met aardbeien

 

Huisgemaakte cheesecake – € 9.50
met seizoensfruit en sorbetijs

“Aardbeien Mojito”  – € 8.50
aardbeien met huisgemaakt mojito-yoghurtijs en slagroom

Aardbeien met vanille-ijs – € 7.00
en slagroom

Aardbeien – € 6.00
met slagroom

 

Huisgemaakte soezen – € 7.00
met vanille-ijs en warme karamelsaus

 

Dame Blanche – € 6,50
3 bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Coupe Sorbetijs – € 7.00
3 bollen sorbetijs met slagroom