Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

Seizoenspecialiteiten

Bij Bistro de Landbouw kunt u elk seizoen genieten van overheerlijke seizoensgerechten. Deze seizoensgerechten worden steeds zorgvuldig samengesteld door onze chef-koks, zodat u in zowel de zomer, lente, herfst en winter de meest verse gerechten kunt bestellen. Houdt u ook veel van seizoenseten? Reserveer dan vandaag nog een plekje in onze gezellige restaurant. Wij garanderen u dat onze chef-koks hun best gaan doen om de lekkerste creaties voor u op tafel te zetten.

Bekijk onze seizoensgerechten online op de menukaart

Elk seizoen voegen wij smaakvolle seizoensgerechten toe aan ons uitgebreide à la carte menu. Zo serveren wij ’s winters wildgerechten en stamppotten waar u uw vingers bij af kunt likken. Denk hierbij aan hertenbiefstuk, fazant en wildzwijn, maar ook aan boerenkool, zuurkool en hutspot. Uiteraard zoeken wij voor elk seizoen ook heerlijke wijnen uit die perfect bij het seizoenseten passen. Bent u benieuwd naar de seizoensgerechten die wij momenteel in onze bistro serveren? Scrol naar beneden en u vindt ons voortreffelijke seizoensmenu.

Zorgvuldig samengestelde menu’s

Vindt u het lastig om een keuze te maken van ons à la carte menu of onze kaart met seizoenseten? Dan is het ‘Door-De-Weekertje’ of het ‘Weekendmenu’ wellicht iets voor u. Dit zijn vooraf samengestelde 3-gangen- en 5-gangenmenu’s. Voor een vaste prijs worden drie of vijf heerlijke gangen voor u op tafel gezet. Bent u benieuwd geworden naar de kookkunsten van onze chef-koks? Kom dan zeker eens langs in ons sfeervolle restaurant in Oostvoorne. Ook na een strandwandeling kunt u hier heerlijk ontspannen met het beste seizoenseten. Plaats uw reservering online of bel naar 0181 482287.

Voorgerechten

Irish Coffee van bospaddenstoelen – € 7,00

Wildpaté – € 10,00
paté van wilde eend geserveerd met wilde veenbessenconfit

 

Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

Hoofdgerechten

Fazant – € 24,50

borst en gekonfijte poot, met roomzuurkool en appel-calvadossaus

Hertenhachee– € 21,50
met rode kool en aardappelpuree

Boerenkoolstamppot – € 14,00
met worst en spekjes

Zuurkoolstamppot – € 14,00
met worst en spekjes

Hutspot – € 16,00
met draadjesvlees en jus

 

Seizoenswijn