Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

Seizoenspecialiteiten

Bij Bistro de Landbouw kunt u in de de herfst en de winter genieten van heerlijke wildgerechten en stamppotten.

Bij onze Wintergerechten kunt u naast hertenbiefstuk, fazant en wildzwijn ook denken aan boerenkool, zuurkool en hutspot en nog vele andere heerlijke gerechten.

Uiteraard hebben we voor dit seizoen ook weer heerlijke bijpassende wijnen uitgezocht.

Voorgerechten

Hier vindt u straks onze winterse voorgerechten

 

Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk – € 27,50
met bospaddenstoelen-portsaus en gekaramelliseerde hazelnoten

Fazant – € 24,50
borst en gekonfijte poot, met roomzuurkool en appel-calvadossaus

Hertenhachee– € 21,50
met rode kool en aardappelpuree

Hazenpeper – € 21,50

met rode kool en aardappelpuree

Boerenkoolstamppot – € 14,00
met worst en spekjes

Zuurkoolstamppot – € 14,00
met worst en spekjes

Hutspot – € 16,00
met draadjesvlees en jus

 

Seizoenswijn

Hier komt straks onze seizoenswijn