Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Seizoenspecialiteiten

 

In verband met het coronavirus serveren wij geen aparte seizoenskaart.

Bij Bistro de Landbouw kunt u elk seizoen genieten van overheerlijke seizoensgerechten. Deze seizoensgerechten worden steeds zorgvuldig samengesteld door onze chef-koks, zodat u in zowel de zomer, lente, herfst en winter de meest verse gerechten kunt bestellen. Houdt u ook veel van seizoensgerechten? Reserveer dan vandaag nog een plekje in onze gezellige restaurant. Wij garanderen u dat onze keukenpersoneel hun best gaan doen om de lekkerste creaties voor u op tafel te zetten.

Bekijk onze seizoensgerechten online op de menukaart

Elk seizoen voegen wij smaakvolle seizoensgerechten toe aan ons uitgebreide à la carte menu. Zo serveren wij ’s in het voorjaar heerlijke gerechten met witte asperges van de koude grond. Naast de standaard gerechten als asperges met beenham  of  gegrilde zalm zult u meerdere heerlijke voor- en hoofdgerechten op onze seizoenskaart vinden. Uiteraard zoeken wij voor elk seizoen ook heerlijke wijnen uit die perfect bij het seizoenseten passen. Bent u benieuwd naar de seizoensgerechten die wij momenteel in onze bistro serveren? Scroll naar beneden en u vindt ons voortreffelijke seizoensmenu.

Zorgvuldig samengestelde menu’s

Vindt u het lastig om een keuze te maken van ons à la carte menu of onze kaart met seizoenseten? Dan is het ‘Door-De-Weekertje’ of het ‘Weekendmenu’ wellicht iets voor u. Dit zijn vooraf samengestelde 3-gangen- en 5-gangenmenu’s. Voor een vaste prijs worden drie of vijf heerlijke gangen voor u op tafel gezet. Bent u benieuwd geworden naar de kookkunsten van onze chef-koks? Kom dan zeker eens langs in ons sfeervolle restaurant in Oostvoorne. Ook na een strandwandeling kunt u hier heerlijk ontspannen met de beste seizoensgerechten. Plaats uw reservering online of bel naar 0181 482287.

Voorgerechten

Wij wachten op de witte asperges van de koude grond

 

 

Reserveer vandaag nog een plekje in ons gezellige restaurant

Hoofdgerechten

Wij wachten op de witte asperges van de koude grond

 

Seizoenswijn

 Hier vindt u straks onze speciaal geselecteerde wijnen voor bij asperges