Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Aspergeseizoen

Aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is voor vele mensen in Nederland een geliefd seizoen. Het is dan ook niet zo gek dat asperges ook wel ‘het witte goud’ worden genoemd. Asperges kunnen verwerkt worden in tal van heerlijke gerechten. De lekkerste recepten hebben we bij Bistro de Landbouw voor u uitgezocht, zodat u hier tijdens het aspergeseizoen optimaal van kunt genieten.

Wanneer is het aspergeseizoen?

Het aspergeseizoen start officieel in april en eindigt eind juni. Gedurende deze periode kunt u ‘het witte goud’ het beste eten. In onze sfeervolle bistro bent u dan ook van harte welkom om de aspergecreaties van onze chef-koks uit te proberen. Daarbij bieden we u de best passende wijnen aan. Combineer dit bijzondere etentje met een ontspannen strandwandeling en uw dag kan niet meer stuk.

Het hele jaar door verrassende seizoensgerechten in Oostvoorne

Niet alleen tijdens het aspergeseizoen serveren wij seizoensgebonden gerechten. Het hele jaar door hebben wij namelijk meerdere seizoensspecialiteiten. Zo kunt u in de winter bij ons terecht voor wild en in de zomer voor maaltijdsalades. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd van ons à la carte menu bestellen. Reserveer vandaag nog een plekje in ons sfeervolle restaurant in Oostvoorne om zeker te zijn van een tafel. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op via 0181 482287.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne