Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Wildkaart

Wildkaart

Bestelt u in een restaurant altijd het liefst iets van de wildkaart? Dan bent u bij Bistro de Landbouw in Oostvoorne aan het juiste adres. In de herfst en winter kiest u uit de meest smaakvolle gerechten van onze wildkaart. Zo serveren wij een heerlijk mals stuk hertenbiefstuk met bospaddenstoelen-portsaus en gekaramelliseerde hazelnoten. Gaat uw voorkeur meer uit naar fazant? Dan ontvangt u van ons de borst en een gekonfijte poot met roomzuurkool en appel-calvadossaus.

Onze wildkaart is zorgvuldig samengesteld

Onze chef-koks begrijpen mensen die van wild houden goed. Wild vlees kan namelijk voortreffelijk smaken. Daarom is onze wildkaart uiterst zorgvuldig samengesteld. De lekkerste stukken vlees worden gecombineerd met perfect bijpassende ingrediënten, zodat u een ware smaaksensatie beleeft. Onze sfeervolle bistro is de ideale plek om uw dag ontspannen af te sluiten na bijvoorbeeld een fijne strandwandeling.

Komt u binnenkort van onze wildkaart eten?

Wilt u binnenkort in ons restaurant in Oostvoorne eten om onze wildgerechten uit te proberen? Reserveer dan vandaag nog een plekje om zeker te zijn van een tafel. Online kunt u alvast onze seizoensspecialiteiten bekijken. Ook vindt u onze à la carte menu online. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie? Bel dan gerust. U bereikt ons via 0181 482287.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne