Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Uit eten groep

In sfeer uit eten met een groep

Bij Bistro de Landbouw in Oostvoorne kunt u gezellig uit eten met een groep. Onze bistro is gezellig en traditioneel ingericht, waardoor u er in een huiselijke sfeer kunt dineren. Wij hebben een uitgebreide menukaart met allerlei vlees- en visgerechten. Ook vegetarisch eten is bij ons mogelijk. Zo hebben wij voor iedereen een heerlijke maaltijd.

Uit eten met een groep: veel keuze uit gerechten

Wanneer u met een groep bij ons komt eten, kunt u kiezen uit onze uitgebreide à la carte menukaart. Hierop vindt u zowel eenvoudige als bijzondere gerechten. Zo kunt u een satéschotel, spareribs of een biefstuk bestellen, maar ook tournedos, tonijn, zalm en sliptong staan op ons menu. En houdt u van seizoensproducten? Probeer dan een van onze seizoensspecialiteiten. In het voorjaar serveren wij bijvoorbeeld allerlei gerechten met asperges, terwijl u in het najaar geniet van diverse stamppotten en wild. Komt u met een groep van negen of meer personen? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor het menu, afgestemd op uw budget.

Beleef een onvergetelijke avond in Oostvoorne

In onze gezellige bistro in Oostvoorne beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke avond met vrienden, familie of collega’s. Bel naar 0181 – 482287 om te reserveren en uw wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat u onbezorgd uit eten kunt, ook met een grote groep. 

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne