Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Strandtent Oostvoorne

Uitstekend alternatief voor een strandtent in Oostvoorne

Zoekt u een strandtent of strandpaviljoen in Oostvoorne om daar lekker te eten? Kom dan gezellig dineren bij Bistro de Landbouw? Op onze uitgebreide menukaart vindt u zowel eenvoudige als bijzondere gerechten. Ook kunt u bij ons voor een aantrekkelijke prijs een compleet menu bestellen. Zo hebben wij voor de fijnproevers en de simpele genieters altijd een maaltijd om van te smullen.

Een strandtent in Oostvoorne? Onze bistro heeft meer sfeer

Onze bistro is traditioneel en knus ingericht, waardoor u er in een gemoedelijke en gezellig sfeer kunt dineren met vrienden of familie. Na een dagje strand in Oostvoorne, is onze bistro dan ook een uitstekend alternatief voor een strandtent of strandpaviljoen. Wij hebben namelijk een uitgebreide à la carte menukaart met diverse vlees- en visgerechten. Zo kunt u bij ons biefstuk en spareribs bestellen, maar ook tournedos en entrecote van de grill staan op ons menu. Net zoals tonijn, sliptong en verse pasta met en gerookte zalm. Waar u ook trek in heeft, wij hebben het in huis.

Complete menu’s voor een aantrekkelijke prijs

Wij hebben ook altijd een heerlijk menu voor u klaar staan. Voor slechts €20,- geniet u door de weeks van een driegangendiner en in het weekend heeft u voor maar €32,50 zelfs een compleet vijfgangendiner. Zo gaat u lekker en in sfeer uit eten, tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met strandtenten en strandpaviljoens in Oostvoorne.

Verwen uzelf met een heerlijk diner

De keuken van onze bistro is van woensdag tot en met maandag geopend van 17:00 tot 21:30 uur. Alleen op dinsdag zijn wij gesloten. Kom gezellig bij ons dineren. Om te reserveren belt u naar 0181 – 482287. Dan bent u verzekerd van een goede zitplaats in onze bistro of op ons terras. Daar kan een strandtent of strandpaviljoen in Oostvoorne niet aan tippen.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne