Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Strand restaurant

Strand restaurant

Wilt u na een dag uitwaaien of relaxen op het strand lekker dineren in een gezellig restaurant? Breng dan een bezoek aan Bistro de Landbouw in Oostvoorne. Op onze uitgebreide menukaart staat altijd een gerecht waar u zin in heeft. Bestel à la carte, een menu of een van onze seizoensspecialiteiten.

Eten vlak bij het strand in een traditioneel bistro restaurant

Door de traditionele, knusse inrichting van onze bistro en onze vriendelijke medewerkers, dineert u bij ons altijd in een huiselijke sfeer. Wij hebben een uitgebreide à la carte menukaart met diverse vlees- en visgerechten. Zo kunt bij ons biefstuk, schnitzel, spareribs, zalm, sliptong en nog veel meer heerlijke gerechten bestellen. Ook verwennen wij u graag met een van onze seizoensspecialiteiten. In het voorjaar kunt u bij ons bijvoorbeeld genieten van diverse gerechten met asperges, terwijl wij in het najaar allerlei stamppotten en wild serveren. Kunt u niet kiezen of probeert u graag eens wat anders? Bestel dan ons week- of weekendmenu. Dan heeft u een compleet drie- of vijfgangendiner tegen een aantrekkelijke prijs. Zo geniet u vlak bij het strand van een heerlijk diner in een gezellig restaurant.

Kom lekker bij ons dineren

De keuken van onze bistro is van woensdag tot en met maandag geopend van 17:00 tot 21:30 uur. Op dinsdag zijn wij gesloten. Wilt u komen dineren in ons restaurant of op ons terras vlak bij het strand in Oostvoorne? Reserveer dan door te bellen naar 0181 – 482287

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne