Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Sfeervol restaurant

Sfeervol restaurant

Wilt u met gezellig met uw partner, familie of vrienden uit eten in een sfeervol restaurant? Dan is Bistro de Landbouw in Oostvoorne een uitstekende keus. Onze bistro is traditioneel ingericht, waardoor er een huiselijke sfeer hangt. Wij serveren diverse vlees- en visgerechten. Ook vegetarisch eten is mogelijk. Bovendien bereiden wij heerlijke seizoensspecialiteiten. In het voorjaar serveren wij in ons restaurant bijvoorbeeld de lekkerste gerechten met asperges.

Sfeervol uit eten in restaurant met uitgebreide menukaart

Bij onze gezellige bistro heeft u een ruime keuze uit vlees- en visgerechten. Houdt u bijvoorbeeld van steak, biefstuk of spareribs? Of heeft u liever zalm, tonijn of zeebaars? Wij hebben het allemaal. Kunt u niet kiezen of wilt u graag eens iets anders proberen? Bestel dan ons week- of weekendmenu. Voor slechts €20,- heeft u een weekmenu bestaande uit drie gangen. Een weekendmenu bestaat uit maar liefst vijf gangen en kost maar €32,50. Zo gaat u sfeervol uit eten en geniet u van een compleet diner tegen een aantrekkelijke prijs.

Proef ieder seizoen op zijn best

Naast gerechten van onze uitgebreide à la carte menukaart, kunt bij ons ook heerlijke seizoensgerechten bestellen. Wij zijn trots op onze verse seizoensspecialiteiten. Zo geniet u in de zomer bij ons van frisse maaltijdsalades. In het voorjaar serveren wij in ons sfeervolle restaurant allerlei gerechten met asperges, zoals aspergesoep en asperges met beenham of gegrilde zalm. In het najaar en de winter hebben wij diverse stamppoten en maaltijden met wild. Bij ons proeft u dus het beste van ieder seizoen.

Kom ook gezellig dineren in Oostvoorne

Door de traditionele inrichting van onze bistro en onze vriendelijke medewerkers, gaat u altijd sfeervol uit eten in ons knusse restaurant in Oostvoorne. Wij hebben voor iedereen een heerlijke maaltijd. In ons restaurant serveren wij immers gerechten met vlees, vis, asperges en nog veel meer. Onze keuken is van woensdag tot en met maandag van 17:00 tot 21:30 uur geopend. Op dinsdag zijn wij gesloten. Bel naar 0181 – 482287 om te reserveren. Dan kunt u in ons sfeervolle restaurant binnenkort genieten van tournedos, sliptong, asperges of een andere heerlijke maaltijd.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne