Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Restaurant Oostvoorne

Gezellig restaurant in Oostvoorne

Bistro de Landbouw is een huiselijk restaurant in Oostvoorne. Wij hebben een uitgebreide menukaart en verrassen u graag met heerlijke seizoensgerechten. Of u nou van vlees-, vis- of vegetarische gerechten houdt: wij hebben het allemaal.

Zeer veel keuze aan gerechten bij huiselijk restaurant in Oostvoorne

Door de traditionele inrichting van ons restaurant de Landbouw, hangt er altijd een huiselijke en gezellige sfeer. Hier kunt u op uw gemak genieten van een heerlijk diner. Op onze à la carte menukaart staan diverse vlees- en visgerechten. Wat dacht u van een entrecote van de grill of gebakken zeebaars of tongfilet? Of heeft u liever zalm, een sappige biefstuk, spareribs of een vegetarische maaltijd? Bij ons kan het allemaal. Zo vindt u altijd een gerecht dat u bevalt.

Heerlijke seizoensspecialiteiten

In ons restaurant Bistro de Landbouw serveren graag gerechten bereid met verse seizoensproducten. Daarom hebben wij ieder seizoen diverse seizoensspecialiteiten. In de zomer heerlijke maaltijdsalades en in het voorjaar diverse gerechten met asperges, zoals aspergesoep en asperges met beenham. In het najaar en de winter kunt u genieten van heerlijke stamppotten en wild. In ons restaurant in Oostvoorne proeft u zo ieder seizoen op zijn best.

Wanneer komt u bij ons dineren?

Bistro restaurant de Landbouw in Oostvoorne is iedere dag geopend, behalve op dinsdag. Onze keuken is open van 17:00 tot 21:30 uur. Wilt u zeker zijn dan u bij ons kunt dineren op een dag en tijd dat het u uitkomt? Reserveer dan door te bellen naar 0181 – 482287. Dan heeft u zeker plaats in onze bistro of op ons terras. 

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne