Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Oostvoorne restaurant aan zee

Gezellig uit eten in Oostvoorne bij een huiselijk restaurant aan zee

Bistro de Landbouw in Oostvoorne is een gezellig en traditioneel restaurant aan zee. Bij ons geniet u van traditionele en bijzondere gerechten welke geserveerd worden in een huiselijke sfeer.

Traditionele bistro in Oostvoorne: een prachtig restaurant aan zee

Onze bistro is traditioneel ingericht, wat een huiselijke sfeer creëert. Na een dagje uitwaaien op het strand kunt u hier in alle rust heerlijk dineren met vrienden, familie of gewoon alleen.

Waar u ook van houdt, op onze uitgebreide menukaart staat altijd een gerecht dat u zal bevallen. En eet u graag seizoensproducten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het voorjaar kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke gerechten met asperges, in de zomer serveren wij verschillende maaltijdsalades en verse kreeft, terwijl we in het najaar wildgerechten en stamppotten serveren. Wilt u graag vegetarisch eten? Ook dat is mogelijk. In onze bistro aan zee bereiden wij voor iedereen altijd een heerlijke maaltijd.

Vragen of reserveren? Bel ons

Van woensdag tot en met zondag kunt u gezellig bij ons komen dineren. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Onze keuken in Oostvoorne is geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Heeft u vragen of wilt u reserveren? Bel dan naar 0181 – 482287. Wij staan u graag te woord en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze bistro aan zee.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne