Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Oostvoorne restaurant aan zee

Gezellig uit eten in Oostvoorne bij een huiselijk restaurant aan zee

Bistro de Landbouw in Oostvoorne is een gezellig en traditioneel restaurant aan zee. Bij ons geniet u van traditionele en bijzondere gerechten. Bestel à la carte, een compleet menu of een seizoensspecialiteit. U vindt gegarandeerd een gerecht dat bij u in de smaak valt.

Traditionele bistro in Oostvoorne: een prachtig restaurant aan zee

Onze bistro is traditioneel ingericht, wat een huiselijke sfeer creëert. Na een dagje uitwaaien op het strand kunt u hier in alle rust heerlijk dineren met vrienden, familie of gewoon alleen. Op onze uitgebreide à la carte menukaart staat voor iedereen een lekker gerecht. Spareribs, schnitzel, tournedos, zalm of tonijn: het kan allemaal. Ook vegetarisch eten is mogelijk. En houdt u van seizoensgerechten? Bestel dan een van onze seizoensspecialiteiten. In het voorjaar hebben wij heerlijke gerechten met asperges en in het najaar serveren wij stamppotten en wild.

Verrassende week- en weekendmenu’s

Kunt u niet kiezen uit ons ruime à la carte aanbod? Of wilt u eens wat anders proberen? Bestel dan ons week- of weekendmenu. Ons weekmenu bestaat uit drie gangen, waarbij u keuze heeft uit twee verschillende voorgerechten en drie verschillende hoofdgerechten. U betaalt voor dit alles maar €20,-. Wanneer u ons weekendmenu bestelt, krijgt u voor slechts €32,50 een compleet vijfgangendiner. Zo gaat u in Oostvoorne voor een aantrekkelijke prijs uit eten bij een gezellig restaurant aan zee.

Kom heerlijk dineren

Wilt u graag bij ons komen dineren? Reserveer dan door te bellen naar 0181 – 482287. Dan bent u verzekerd van een plaatsje in ons restaurant of op ons terras aan zee, vlak bij Oostvoorne. Zien wij u binnenkort in onze bistro? U bent van harte welkom.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne