Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Gezellig uit eten

Gezellig uit eten

Bij Bistro de Landbouw kunt u altijd lekker en gezellig uit eten. In ons gezellige bistro restaurant in Oostvoorne hangt namelijk altijd een huiselijke sfeer, waardoor u er zich er meteen welkom voelt. Wij hebben een uitgebreide menukaart met diverse vlees- en visgerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor seizoensspecialiteiten en vegetarisch eten. Bij ons krijgt u altijd een heerlijke maaltijd waarvan u zult smullen.

Gezellig uit eten bij traditioneel bistro restaurant met divers menu

Wij hebben een uitgebreide à la carte menukaart met diverse gerechten. Zo kunt u bij ons terecht voor een traditionele schnitzel met stroganoffsaus of een klassieke sappige biefstuk. Maar ook tournedos en pasta met rivierkreeftstaartjes en huisgerookte zalm, staan op ons menu. Ook hebben wij verscheidene seizoensspecialiteiten. In de zomer serveren wij bijvoorbeeld heerlijke maaltijdsalades. In het voorjaar trakteren wij u graag op gerechten met asperges en in het najaar kunt u genieten van wild en stamppotten. Zowel de fijnproever als de eenvoudige genieter heeft bij ons dus altijd een heerlijke maaltijd.

Week- en weekendmenu met smakelijke gerechten

Wanneer u gezellig komt eten in ons restaurant, kunt u ook uit een week- of weekendmenu kiezen. Op maandag, woensdag en donderdag hebben wij voor u een compleet weekmenu, waar u slechts €20,- voor betaalt. Bij dit weekmenu kiest u uit twee verschillende voorgerechten en maar liefst drie verschillende hoofdgerechten. Ook het dessert is bij dit menu ingegrepen. Van vrijdag tot en met zondag kunt u een weekendmenu bestellen. Voor maar €32,50 heeft u dan een compleet vijfgangendiner bestaande uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht en koffie of thee.

Reserveer een tafel in Oostvoorne

Wilt u gezellig uit eten bij ons bistro restaurant in Oostvoorne? Reserveer dan door te bellen naar 0181 – 482287. Dan heeft u zeker een tafel in ons restaurant of op ons terras. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen en te voorzien van een heerlijk diner.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne