Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Eten Oostvoorne

Eten bij traditionele bistro in Oostvoorne

Lekker en gezellig uit eten gaan in Oostvoorne doet u bij Bistro de Landbouw. Op onze uitgebreide menukaart is voor iedereen een heerlijke maaltijd te vinden. Of u nu houdt van modern of traditioneel eten, bij ons vindt u altijd een gerecht dat u bevalt. Reserveer nu en geniet binnenkort van een heerlijk diner in onze bistro of op ons terras.

Uit eten bij bistro in Oostvoorne met uitgebreide menukaart

In onze gezellige bistro hangt altijd een huiselijke sfeer, zodat u er ontspannen kunt dineren met uw partner, vrienden of familie. Door ons diverse aanbod van à la carte gerechten, hebben wij voor iedereen een maaltijd waarvan gesmuld wordt.

Waar u ook van houdt, op onze uitgebreide menukaart staat altijd een gerecht dat u zal bevallen. En eet u graag seizoensproducten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het voorjaar kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke gerechten met asperges, in de zomer serveren wij verschillende maaltijdsalades en verse kreeft, terwijl we in het najaar wildgerechten en stamppotten serveren. Wilt u graag vegetarisch eten? Ook dat is mogelijk. In onze bistro aan zee bereiden wij voor iedereen altijd een heerlijke maaltijd.

Vragen of reserveren? Bel ons

Van woensdag tot en met zondag kunt u gezellig bij ons komen dineren. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Onze keuken in Oostvoorne is geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Heeft u vragen of wilt u reserveren? Bel dan naar 0181 – 482287. Wij staan u graag te woord en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze bistro aan zee.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne