Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Eten Oostvoorne

Eten bij traditionele bistro in Oostvoorne

Lekker en gezellig uit eten gaan in Oostvoorne doet u bij Bistro de Landbouw. Op onze uitgebreide menukaart is voor iedereen een heerlijke maaltijd te vinden. Of u nu houdt van bijzonder of traditioneel eten, bij ons vindt u altijd een gerecht dat u bevalt. Reserveer nu en geniet binnenkort van een heerlijk diner in onze bistro of op ons terras.

Uit eten bij bistro in Oostvoorne met uitgebreide menukaart

In onze gezellige bistro hangt altijd een huiselijke sfeer, zodat u er ontspannen kunt dineren met uw partner, vrienden of familie. Door ons diverse aanbod van à la carte gerechten, hebben voor iedereen een maaltijd waarvan gesmuld wordt. Wij bereiden biefstuk, spareribs, satéschotels en nog veel meer heerlijke vleesgerechten. Heeft u liever vis? Bestel dan onze zalm, tonijn, sliptong of een van onze andere smakelijke visspecialiteiten. Vegetarisch eten is bij ons ook mogelijk. Zo voorzien wij iedereen van een heerlijk diner.

Geniet van het seizoen

Houdt u van seizoensgerechten bereid met verse ingrediënten? Dan zullen onze  seizoensspecialiteiten zeker in de smaak vallen. In het voorjaar bereiden wij verscheidene aspergegerechten en in de zomer serveren wij heerlijke maaltijdsalades. In het najaar en de winter staan er stamppotten en wildgerechten op het menu. Ga uit eten bij onze bistro in Oostvoorne en proef ieder seizoen op z’n best.

Reserveer nu en geniet spoedig van een heerlijk diner

Heeft u onze menukaart bekeken en loopt het water u in de mond? Bel dan naar 0181 – 482287 en reserveer een tafel. Dan kunt u binnenkort kiezen uit het eten in Oostvoorne waar u zeker van geniet.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne