Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Bistro restaurant

Bistro restaurant

Zoekt u een gezellig en traditioneel bistro restaurant? Kom dan naar Bistro de Landbouw in Oostvoorne. Wij hebben een uitgebreide menukaart met aparte én traditionele gerechten. Ook serveren wij verse seizoensgerechten en heerlijke desserts.

Bistro restaurant met een diverse keuze aan maaltijden

Houdt u van een eenvoudige maaltijd, zoals een satéschotel of een schnitzel met stroganoffsaus? Of heeft u liever een bijzonder gerecht, zoals pasta met rivierkreeftstaartjes en huisgerookte zalm? Op onze uitgebreide menukaart vindt u het allemaal. Ook kunt u ins ons bistro restaurant genieten van heerlijke seizoensgerechten. Zo hebben wij in het voorjaar verscheidene gerechten met asperges en staan er in de winter stamppotten en wildgerechten op het menu. Ook vegetarisch eten is bij ons mogelijk. Wij hebben voor iedereen altijd een heerlijke maaltijd en een verrukkelijk dessert.

Kom binnenkort bij ons dineren

Van woensdag tot en met maandag is onze keuken geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Alleen op dinsdag zijn wij gesloten. Wilt u binnenkort van onze heerlijke gerechten komen genieten? Reserveer dan door te bellen naar 0181 – 482287. Ook wanneer u vragen heeft over ons menu kunt u dit telefoonnummer bellen. Wij beantwoorden uw vragen graag en hopen u spoedig te zien in ons gezellige bistro restaurant of op ons terras in Oostvoorne.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne