Nieuwsgierig geworden? Reserveer vandaag nog een plekje

Home » Bistro aan zee

Bistro aan zee

Bistro de Landbouw in Oostvoorne is een traditionele bistro aan zee waar u gezellig kunt dineren. Wij hebben een uitgebreide menukaart en heerlijke seizoensgerechten. In ons restaurant en op ons terras geniet u van lekker eten in een gemoedelijke sfeer.

Bistro aan zee met bijzondere gerechten en klassiekers

Houdt u van bijzondere gerechten, zoals tournedos of zeebaarsfilet met bospaddenstoelen-truffelsaus? Of heeft u liever spareribs of een schnitzel met stroganoffsaus? Wat voor eten u ook lekker vindt, op onze uitgebreide menukaart staat altijd een gerecht dat u zal bevallen. En eet u graag seizoensproducten? Bekijk dan onze seizoensspecialiteiten. In het voorjaar kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke gerechten met asperges, terwijl we in het najaar wildgerechten en stamppotten serveren. Wilt u graag vegetarisch eten? Ook dat is mogelijk. In onze bistro aan zee bereiden wij voor iedereen altijd een heerlijke maaltijd.

Vragen of reserveren? Bel ons

Van woensdag tot en met maandag kunt u gezellig bij ons komen dineren. Alleen op dinsdag zijn wij gesloten. Onze keuken in Oostvoorne is geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Heeft u vragen of wilt u reserveren? Bel dan naar 0181 – 482287. Wij staan u graag te woord en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze bistro aan zee.

Eigen parkeerplaats

Open Wi-Fi netwerk

Aparte kaart per seizoen

Contact en reserveren

Wilt u eens komen genieten van onze Seizoensgerechten, één van onze menu's of gewoon a la carte bij Bistro de Landbouw? Reserveer dan nu via het telefoonnummer 0181-482287.

Bistro de Landbouw

Voorweg 102

3233 SL Oostvoorne